Overslaan en naar de inhoud gaan
Member EEG Group

U bent hier

Studie

Studie

Onze studiedienst levert hoogstaand, persoonlijk advies. Daarbij hebben we steeds oog voor een efficiënte en kwalitatieve praktijkuitvoering, een hoog rendement en een competitieve kostprijs. Samen bedenken we het efficiëntste antwoord op uw elektrisch vraagstuk.

Uitvoering

Uitvoering

Met Elektro Kamiel Smet staat u er niet alleen voor. Uw projectleider is uw vast aanspreekpunt. Hij weet precies hoever uw project staat en overlegt intern met alle betrokkenen. De lastenboeken met uitvoeringsplannen, de aankopen, de voorbereidingen en de uitvoering komen samen in één efficiënte projectopvolging. Voor de praktische uitvoering kan u rekenen op onze geschoolde techniekers. De kennis van onze medewerkers is altijd up-to-date dankzij opleidingen rond technologische evoluties en veiligheidsvoorschriften.

Onderhoud en interventies

Onderhoud en interventies

Ook na afloop van het project blijft Elektro Kamiel Smet voor u klaar staan. Voor het onderhoud van uw bestaande installatie kan u steeds rekenen op de vakkennis van onze medewerkers.

Onze serviceteams zijn gespecialiseerd in het opzoeken en oplossen van complexe problemen. Het in orde brengen van verouderde elektrische installaties volgens de laatste wetgeving en het regelen van de bijhorende keuring behoort ook tot hun dagelijkse bezigheden.