Overslaan en naar de inhoud gaan
Member EEG Group

U bent hier

Al meer dan 45 jaar verzorgt Elektro Kamiel Smet de studie, uitvoering en service van elektrische installaties. Onze gedreven medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om uw elektrische installatie tot in de puntjes te verzorgen.

Als onderdeel van de EEG Group speelt Elektro Kamiel Smet een toonaangevende rol op vlak van elektrische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn. De EEG Group heeft vestigingen over heel België en beschikt over een team van meer dan 850 technici met specialisaties van elektriciteitswerken over sanitair tot telecom en HVAC.

Elektro Kamiel Smet is een gedreven team met een persoonlijke aanpak. Van onze ingenieurs tot onze specialisten in uitvoering, allen hebben ze de juiste technische bagage en zin voor samenwerking om uw project tot een goed einde te brengen.

Dankzij onze gezonde ambitie en gemotiveerde, gespecialiseerde medewerkers willen we verder blijven groeien. Zo blijven we een vaste waarde op de installatiemarkt en in alle takken van ons werkterrein. Momenteel laat onze erkenning werken KLASSE 6 toe.

De vraag naar elektriciteit mag dan wel oneindig zijn, de huidige energiebronnen zijn dat niet. Wij willen dan ook blijven innoveren, en met innovatieve en zuinige oplossingen inspelen op uw toekomstige behoeften.

Kortom, met Elektro Kamiel Smet nv kiest u voor een dynamische, flexibele en toekomstgerichte aanpak waarin ú centraal staat!