Elektro Kamiel Smet
Al 45 jaar verzorgt Elektro Kamiel Smet de voorbereiding, de installatie en het onderhoud van elektrische installaties. Vandaag is ons bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende familiale KMO en een uiterst betrouwbare partner. Onze gedreven medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om uw elektrische installatie tot in de puntjes te verzorgen.

Een korte historiek: in 1973 besloten Kamiel Smet en zijn echtgenote Rita een eenmanszaak op te richten. Al snel kwamen er meer medewerkers bij, en het bedrijf bleef steeds groeien. In 2007 nam het team van Elektro Kamiel Smet zijn intrek in een nieuw gebouw in de Eekhoornstraat te Sint-Niklaas, dé ideale uitvalsbasis voor een vlotte en efficiënte dienstverlening.

Missie, visie en historie

Elektro Kamiel Smet is een gedreven team met een persoonlijke aanpak. Van onze ingenieurs tot onze specialisten in uitvoering, allen hebben ze de juiste technische bagage en zin voor samenwerking om uw project tot een goed einde te brengen.

Dankzij onze gezonde ambitie en gemotiveerde, gespecialiseerde medewerkers willen we verder blijven groeien. Zo blijven we een vaste waarde op de installatiemarkt en in alle takken van ons werkterrein. Momenteel laat onze erkenning reeds werken KLASSE 6 toe.

De vraag naar elektriciteit mag dan wel oneindig zijn, de huidige energiebronnen zijn dat niet. Wij willen dan ook blijven innoveren, en met innovatieve en zuinige oplossingen inspelen op uw toekomstige behoeften.

Kortom, met Elektro Kamiel Smet nv kiest u voor een dynamische, flexibele en toekomstgerichte aanpak waarin ú centraal staat!

EEG

In 2016 was Elektro Kamiel Smet klaar voor de volgende stap in haar evolutie en stapte ze in een groter geheel. De keuze viel op de EEG Group, een bloeiende onderneming met een duidelijke toekomstvisie. De EEG Group speelt een toonaangevende rol op vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn. Ze heeft vestigingen over heel Vlaanderen en beschikt over een team van in totaal meer dan 500 gespecialiseerde technici. Meer info vind je op www.eeg.be.

Samen met EEG werken wij aan de elektrische installaties van morgen, waarbij we ons toespitsen op een aantal kerngebieden, die je kan terugvinden bij onze projecten.

EEG Group is een “one stop shop” voor al uw technische vraagstukken, van elektriciteitswerken over ventilatie tot telefooncentrales en HVAC.